Luotettavaa LVI-palvelua kiinteistöjen korjausrakentamiseen

LVI Star tuottaa laadukkaita LVI-palveluja pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Toteutamme kokonaisvaltaisia linjasaneerauksia ja niihin liittyviä vesieristystöitä kaikenkokoisille taloyhtiöille ja kiinteistöosakeyhtiöille. Meillä on paljon kokemusta myös pienempien, alle 20 asunnon taloyhtiöiden linjasaneerauksista. Autamme LVI-remonttien suunnittelussa ja toteuttamisessa nykyaikaisin ratkaisuin ja työmenetelmin.

Lisäksi teemme muita vaativia LVI-alan töitä, kuten ilmastointiasennuksia, lämmönsiirtimien vaihtoja ja patteriverkoston saneerauksia. Remonttikohteitamme ovat mm. kerrostalot, rivitalot ja liikehuoneistot. Mikäli etsit LVI-urakoitsijaa yksittäiseen omakotitaloon tai vastaavaan, suosittelemme kääntymään niihin erikoistuneen LVI-liikkeen puoleen.

Palvelumme

Taloyhtiöiden linjasaneeraukset

Linjasaneerauksessa eli perinteisessä putkiremontissa uusimme kiinteistöön ajan myötä kuluneet ja haurastuneet käyttövesi-, lämmitysvesi- ja viemäriputket. Kokonaisvaltaisen remontin yhteydessä uusitaan usein myös huoneistojen kylpyhuoneet ja muut märkätilat. Putkiremontti on aina taloyhtiökohtainen ja parhaat ratkaisut valitaan aina kohteen mukaan. Ajoissa tehty putkiremontti pitää putket toimivana, lisää asumisen huolettomuutta sekä nostaa asuntojen arvoa.

Tiivistä yhteistyötä isännöitsijän ja hallituksen kanssa

Kokeneena LVI-urakoitsijana meillä on monipuolista tietotaitoa kaikenkokoisten taloyhtiöiden linjasaneerauksista. Ottamalla meidät mukaan jo remontin suunnitteluvaiheessa voimme auttaa valitsemaan taloyhtiöönne järkevät ja kustannustehokkaat ratkaisut sekä toteutustavat.

Toimimme isännöitsijän apuna niin linjasaneeraushankkeen esittelyssä yhtiökokouksissa kuin remonttiaikaisessa asukastiedottamisessakin. Nimeämme jokaiseen kohteeseen yhteyshenkilön, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin LVI-töihin ja projektiin liittyen. Yhteistyö urakan aikana on helppoa, kun kaikki osapuolet tietävät mitä ollaan tekemässä ja miksi.

Projektijohtomme varmistaa, että hanke toteutuu LVI-suunnitelmien sekä sovittujen budjettien ja aikataulujen mukaan. Parhaimmillaan urakalle varatulla rahalla saadaan tehtyä enemmän kuin alun perin on ajateltu!

Linjasaneerausten yhteydessä on järkevää toteuttaa myös muita perusparannuksia ja muutostöitä. Rakennustöissä palvelee tytäryhtiömme Star Urakointi. Asiointi remonttipalvelujen asiantuntijoiden kanssa hoituu kätevästi kauttamme.

tahti-orans-crop

LVI-urakoinnin projektiosaaminen ja konsultointi

tahti-orans-crop

Käyttövesi- ja viemäriputket purkutöistä valmiiseen
pintaan asti

tahti-orans-crop

Asennusratkaisuna perinteinen paikallaan tehtävä
putkityö sekä talotekniikkaelementit

tahti-orans-crop

Kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen vesieritystyöt

Viemärien uusinnat

tahti-orans-crop

Viemärien kuntoarviot ja toimenpidesuositukset

tahti-orans-crop

Viemärien uusinnat

tahti-orans-crop

Kaikki remontissa tarvittavat tarvikkeet
sisältyvät asennusurakkaan

Viemäriputkien käyttöikä on noin 40–50 vuotta. Iän ohella viemärissä voi olla tukoksia tai putkien pinnalla ruostetta. Viemäriputkien uusiminen kannattaa tehdä ajoissa vuoto- ja tukosriskien minimoimiseksi. Tarkastamme viemärien kunnon ja annamme arvion korjaustarpeesta.

LVI Star toteuttaa viemärien uusinnat perinteisellä tavalla eli kaivamme putket esiin, puramme vanhat putket ja rakennamme tilalle uudet. Perinteinen tapa on paras ratkaisu etenkin vanhoissa taloyhtiöissä, joissa ei ole aikaisemmin tehty laajempaa LVIS-saneerausta. Mikäli sukitus osoittautuu kohteessa järkevämmäksi ratkaisuksi, annamme mielellämme suosituksia luotettavista tekijöistä.

Putkivaurioiden korjaukset

Vesivuotovahingot lisääntyvät kiinteistön iän mukaan. Myös vanha huonosti tehty putkiliitos tai vanhentunut tiiviste voi aiheuttaa vuotoja. Ratkaisemme kiinteistöjen putkiongelmat, oli niiden aiheuttajana sitten putken ikä, nopea sään lauhtuminen tai esimerkiksi maan routiminen. Teemme huoneistojen korjaukset putkivaurioiden osalta. Putkivuodon korjaus vaatii myös rakenteiden rikkomisen, mikäli putket on asennettu rakenteiden sisään.

Ammattitaitoiset putkiasentajat paikantavat vauriokohdan ja suorittavat työn turvallisesti haastavissakin kohteissa. Huolellinen työnlaatu varmistaa toimivat putket ja asumisen huolettomuutta vuosiksi eteenpäin.

Kaukolämpöasennukset,
kaukolämpöpakettien vaihdot

Kaipaako vanha laitteisto huoltoa tai päivittämistä kokonaan uuteen? Lämmönjakokeskusten käyttöikä on tavallisesti noin 2025 vuotta. Ikääntyvien laitteiden kunto tulee tarkastaa säännöllisesti.

Kokeneet LVI-asentajamme tekevät rakennuksen sisäiset kaukolämpöputkien asennustyöt, huoltavat vanhoja kaukolämpölaitteita sekä tekevät lämmitys- ja perussäädöt.

Edustamamme kiinteistöjen lämmityslaitteet ovat energiatehokkaita, huolettomia ja toimintavarmoja. Toimiva kaukolämpö on luontoa ja energiaa säästävä sekä asumisviihtyisyyttä lisäävä lämmitysmuoto.

Asennamme seuraavien valmistajien Kaukolämpöpaketteja:

tahti-orans-crop

Danfoss

tahti-orans-crop

Högfors

tahti-orans-crop

Myös muita tunnettuja laitemerkkejä!

Ilmastointiasennukset
linjasaneerauksen yhteydessä

Oikein mitoitettu ilmastointi varmistaa miellyttävän ja terveellisen huoneilman, jossa on helppo hengittää. Teemme huoneistojen ilmastointiasennuksia saneerauskohteisiin muiden LVI-remonttien ja linjasaneerausten yhteydessä. Asennustyöt suoritetaan ammattitaidolla valmiin LVI-suunnitelman mukaan. Taloyhtiön isännöitsijä tai kiinteistön kunnossapitovastaava, kysy lisää linjasaneeraukseen liittyvistä LVI-urakointipalveluistamme!

tahti-orans-crop

Ilmastointiasennukset

tahti-orans-crop

Ilmastoinnin huollot, korjaukset, puhdistukset

Haetko LVI-asentajaa tietylle laitemerkille?

LVI Star asentaa vain tunnettujen valmistajien luotettavia laitemerkkejä. 

Esimerkiksi:

tahti-orans-crop

Danfoss, Högfors (kaukolämpöpaketit)

tahti-orans-crop

Uponor (lämmitys- ja vesiratkaisut)

tahti-orans-crop

Silotek (talotekniikkaelementit)

Referenssit